For os heldige få, der kom med i betaen af Overwatch, var Blizzards bud på en shooter måske det bedste spil, der udkom i 2015. Til trods for at det kun var i lukket beta for de indviede, så var det suverænt den titel, jeg brugte mest tid på sidste år. Derfor har jeg også haft jævnt mange abstinenser, siden betaen gik på juleferie midt i december.

Dengang var meldingen, at betaen forhåbentlig ville vende tilbage midt i januar – og i vanlig Blizzard-stil blev det “forhåbentlig” understreget med alle de krydsede fingre, man kunne forestille sig.

Og det har altså vist sig nødvendigt, for nu lyder det fra Blizz, at Overwatch-betaen nok først vender tilbage i midten af februar. Til gengæld bliver det så med en ekstra spilmodus, hvilket bestemt ikke er at kimse af – den forrige beta havde nemlig kun to. Hvad den nye modus kommer til at gå ud på, ved vi ikke endnu.

Dertil skulle den kommende beta også byde på det længe ventede progressionssystem, der formodentlig kommer til at øge spillets “digital crack”-faktor betydeligt. Som om det ikke var vanedannende nok i forvejen.

Kig forbi det officielle Overwatch-forum for flere detaljer.

Der er ikke flere tekster