Disney har udskudt Star Wars Episode VIII! Filmen var oprindeligt planlagt til at lande i sensommeren 2017, men Mickey Mouses Kejserdømme har nu besluttet at give den et puf på cirka tre måneder. Nu får den i stedet premiere den 15. december 2017.

Er det et tegn på krise? Er indspilningerne til Episode VIII allerede kørt af sporet? Er Mark Hamill gået for langt med method acting og pludseligt forsvundet fra jordens overflade? Svaret på alle de spørgsmål er selvfølgelig “nej”. I stedet skal forklaringen nok findes i, at Disneys bønnetællere har kigget lidt på tallene for The Force Awakens og tænkt, “hey, det der med december-premierer er vist en ret god ide.” Det er trods alt den tredjemest indbringende film nogensinde, og den kører endda stadig i biograferne.

Lige da meldingen om forsinkelsen kom var der lagt op til blockbuster-premiere off, da James Cameron’s Avatar 2 også var planlagt til at lande i biograferne i december 2017. Men sent i går aftes meddelte Cameron så, at hans smølfefilm er blevet forsinket igen-igen, og ikke kommer i 2017.

Planen er i øvrigt at indspille Avatar 2, 3 og 4 på samme tid, så de kan udkomme med ét års mellemrum i forhold til hinanden. Hvornår det sker, er der ingen der ved endnu. Optagelserne er endnu ikke startet.

Og apropos optagelsesstart, så begynder indspilningerne til Episode VIII i London i næste måned.

Kilde: starwars.com

Der er ikke flere tekster