Warner Bros har længe gået og teaset deres kommende Suicide Squad-film – altså den, hvor en broget flok af skurke fra DC Comics-universet bliver tvunget til at begå heltegerninger af store mænd med pistoler.

Skurkene er hovedsageligt hentet fra Batman-tegneserierne, og filmen er del af det samme DC Comics-filmunivers som den ret så skuffende Man of Steel og den potentielt skuffende Batman v Superman: Dawn of Justice. Ja, jeg er hård mod dem, for selvom Ben Affleck virker omtrent hundrede gange bedre i rollen som Batman end nogen nogensinde havde regnet med, så gav traileren for Dawn of Justice det indtryk at Zack Snyder har forsøgt at klemme historie nok til tre film ned i en enkelt.

Anyway, nu er ikke-teaser-traileren for Suicide Squad her altså, med en masse Will Smith som Deadshot, Margot Robbie som Harley Quinn, og Jared Leto som Joker. Sidstnævnte er jeg heller ikke helt solgt på endnu. Men i det mindste er traileren sat til Bohemian Rhapsody. Sen den ovenfor.

Der er ikke flere tekster