Hvis du spørger mig, så er Mark Ruffalo i rollen som Hulk/Bruce Banner det absolut bedste ved Avengers-filmene. Grundet rettighedshalløj kan Marvel ikke lave en Hulk-solofilm (man kunne skrive en hel artikel om hvor rodet fordelingen af Marvel-rettigheder er), og derfor har vi indtil videre kun set den store grønne basse i Avengers 1 og 2. Men han får åbenbart en særdeles prominent rolle i Thor: Ragnarok.

Det har været kendt siden efteråret at Ruffalo skulle være med i Ragnarok, men omfanget af Hulks rolle har vi ikke rigtig vidst noget om. De bønner har skuespilleren nu selv spildt i et interview med Empire, der skriver:

“There’s a little bit of Midnight Run, with [Charles] Grodin and [Robert] De Niro,” Ruffalo told Empire. “I feel like that’s kind of where we’re heading with this relationship between Thor and Banner.” So is it a road movie? “It is a universal road movie – that’s where we’re heading,” he says, adding cryptically: “It’s not where you’d think it will be, so it’s not your classic road movie but it has that structure, I think.”

Ragnarok bliver altså en galaktisk roadmovie med et meget umage makkerpar i hovedrollen. Det lyder som om det kan blive pænt sjovt.

En anden ting, der peger i retning af at Thor: Ragnarok bliver pænt sjov, er valget af instruktør. New Zealandske Taika Waititi står nemlig i spidsen for filmen, og udover at have et fantastisk navn har han også været instruktør på Flight of the Concords-serien og den geniale vampyr-mocumentary Things we do in the Shadows. Og han har ved flere lejligheder sagt, at han har tænkt sig at putte flere jokes ind i den nye Thor-film.

Nåhja, og apropos Hulk-solofilm, så siger Ruffalo at Marvel har planlagt en større, overordnet fortælling for Hulk, der fordeler sig over Ragnarok og Avengers 3 og 4. Til sammen skulle de cirka udgøre hvad der svarer til en selvstændig Hulk-film. Spændende.

Thor-filmene har indtil videre været en lidt tynd kop te, men udsigten til at tredje film lader Jorden være Jorden, og i stedet sender den stivstikkende hammersvinger på roadtrip med den store grønne berserkertrold, så tror jeg pludselig Thor: Ragnarok bliver ret så underholdende. HULK SMASH!

Der er ikke flere tekster