Jeg elsker Archer. Den er i hvert fald blandt de tre bedste animationsserier nogensinde, og derfor lapper jeg al info og opvarmning der dukker op om seriens syvende sæson. Som for eksempel denne spritnye trailer, der netop har ramt nettet.

Fans af serien ved, at Archer tidligere er gået amok i en 80’er-rus med Archer Vice-sæsonen, og traileren ovenfor gør noget lignende. Det er nemlig en rendyrket hyldest til Magnum, P.I. – der er omtrent så 80’er som noget kan blive.

Traileren har ikke bare hentet sin titel og kendingsmelodi fra Magnum, P.I., den er et skud-for-skud remake af den oprindelige series introsekvens. Archer indtager selvfølgelig hovedrollen selv, mens resten af holdet udfylder de øvrige roller på forbilledlig vis.

Om Magnum, P.I.-temaet kun er lavet kun til ære for denne trailer, eller om syvende sæson Archer bliver endnu en afsindig afstikker i stil med Archer Vice, melder historien ikke noget om endnu. Men eftersom de lavede en Top Gun/Danger Zone-trailer til sæson 5, er det nok bare en spøg.

Tjek traileren for Archer ovenfor, og sammenlig så med forlægget nedenunder. Sæson 7 af Archer har TV-premiere i USA den 31. marts. Går det som det plejer, dukker den op på Netflix herhjemme så snart alle sæsonens afsnit har været vist på TV i USA.

Er man virkelig hardcore Archer-fan ved man måske, at det var meningen serien skulle rykke fra kanalen FX til søsterkanalen FXX i forbindelse med den nye sæson. Den plan er åbenbart blevet droppet igen. Fox, der står bag begge kanaler, havde bestilt en hel sæson af en ny serie fra folkene bag Archer, kaldet Cassius and Clay, og det var planen at de skulle køre parløb på FXX. Men Fox aflyste Cassius and Clay i starten af januar.

Cassius and Clay blev beskrevet som en action-komedie der foregik i et western-agtigt postapokalyptisk Amerika. Billedet herunder er det eneste, der er blevet vist offentligt frem fra serien. Det vides ikke om den bliver til noget andetsteds.

Cassius and Clay stillbillede

Der er ikke flere tekster