HBO har her til aften sluppet et ordentligt vognlæs billeder fra den nye sæson af Game of Thrones ud på nettet. Det siger sig selv at der potentielt er spoilere heri, men som jeg ser det er der ikke rigtig nogen store overraskelser.

Den kommende sæson af Game of Thrones udmærker sig ved at være den første i serien, der ikke er bagud i forhold til romanserien, A Song of Ice and Fire. De fleste vigtige spillere er nu nået til samme punkt som de var i slutningen af bog 5, A Dance of Dragons, nogle er nået endnu længere, og for enkelte har historien taget en komplet drejning i forhold til hvad der sker i bøgerne, og ingen aner hvad der foregår.

Der er i øvrigt ingen billeder af Pilou Asbæk som Euron Greyjoy. Øv-bøv.

Som læser af bøgerne er det med andre ord et ret spændende sted, TV-serien er nået til. Som fan af serien er det spændende uanset. Sjette sæson af Game of Thrones har premiere i den 24. april i USA, og lander formodentlig samtidigt på HBO Nordic (eller morgenen efter).

Der er ikke flere tekster