Der er ikke helt kød nok på disse tre nyheder til at give dem et fuldbyrdet indlæg, men så slår vi dem sguda bare sammen!

Netflix har udsendt det, de kalder en “main trailer” for den kommende Marvel-serie Luke Cage. Har du set Jessica Jones ved du at Cage er del af samme univers som både dén serie og Daredevil. Der er væsentligt mere tyngde i denne trailer end Comic Con-traileren, der landede sidste måned, med både drama og skurke og Rosario Dawson.

Marvel og Netflix har i øvrigt store planer for deres serier. Efter Luke Cage kommer Iron Fist, og efter den flettes alle fire Marvel/Netflix-serier sammen i The Defenders. Kender man ikke dem, er de kort sagt et mere jordnært og lokalt Avengers.

På laaaang sigt kommer der i øvrigt også nye sæsoner af både Daredevil og Jessica Jones, men dem kommer vi sandsynligvis først til at se i 2018.

Simpsons laver sit første heltimesafsnit

Der er to store milepæle på vej for The Simpsons. Når den nye sæson starter i efteråret, vil serien nå afsnit nummer 600(!). Og senere på sæsonen kommer det første Simpsons-afsnit, der varer en time frem for den sædvanlige halve (inklusive reklamer).

Afsnittet bliver åbenbart en slags hip-hop-hyldest til Den Store Gatsby (for er der noget mere hip-hop end The Simpsons? Eh…), og handler om et venskab i forfald mellem Mr. Burns og hip-hop-mogulen Jay G.

Javel-ja. Keegan-Michael Key fra Key & Peele er med i afsnittet, der hedder The Great Phatsby. At det er blevet en time langt, skyldes åbenbart at alle var så begejstrede ved den første gennemlæsning af manuskriptet, at de besluttede at udvide.

The Simpsons har tidligere lavet et todelt afsnit, Who Shot Mr. Burns del 1 og 2, men de lå i henholdsvis slutningen og starten af hver sin sæson. The Great Phatsby bliver det første reelle dobbeltafsnit, serien nogensinde har haft.

Den nye sæson er i øvrigt The Simpsons‘ 28. af slagsen. Jeg er for længst holdt op med at følge med i den, fordi kvaliteten er dykket så eftertrykkeligt. Men det her afsnit skal jeg da se (og tanken bag 60-minuttersbeslutningen er nok også netop at få folk som mig til at kigge med igen).

Photo: Richard Foreman/FOX

Photo: Richard Foreman/FOX

Lethal Weapon bliver til tv-serie

Fordi Hollywood – og især network television – ikke har en flig af fantasi og helst vil satse på det velkendte, bliver 80’er-filmserien Lethal Weapon nu til en tv-serie. Ja, den der bøvede og ret så voldelige filmserie med Mel Gibson, Danny Glover og alt for meget saxofon genopstår på tv.

Damon Wayans skal spille Murtaugh, mens rollen som Riggs er gået til den ret så ukendte Clayne Crawford. Åbenbart skal Riggs i denne udgave være mere jordnær og knapt så kokain-forbrugende (serien vil blive sendt på Fox i primetime, hvor den slags er fy-fy). Instruktør og Executive Producer på serien er manden, der blot hedder McG, og som tidligere har instrueret bl.a. Charlie’s Angels, Terminator Salvation og produceret Supernatural. Jeg tror ikke han nogensinde har lavet noget jeg kan lide…

Jeg synes Lethal Weapon-filmene var megaseje dengang jeg var 13. I dag kan jeg ikke se dem uden at ryste på hovedet over hvor åndssvage de egentlig er. Så når jeg nævner serien her, er det mest fordi jeg er lettere chokeret over at der overhovedet kommer en Lethal Weapon-tv-serie.

Lethal Weapon får premiere på Fox den 21. september. Medmindre der sker et eller andet vanvittigt, kommer jeg nok til at ignorere fuldstændig.

Der er ikke flere tekster