Den første trailer for John Wick: Chapter 2 havde premiere til New York Comic Con denne weekend. Og nu har den endelig fundet vej til YouTube. Det er en herlig trailer, der kort sagt ikke fortæller os en skid om filmens plot. Blot nogle essentielle detaljer: Filmen foregår i Rom. Nogle af de mest karismatiske figurer fra første film vender tilbage. Og Laurence Fishburne (Morpheus i The Matrix) er tilsyneladende skurken. Det er dét.

Nårhja, og så det faktum at John Wick endnu en gang skyder rigtig, rigtig mange gangstertyper. Actionscenerne ser formidable ud. Men man havde vel næppe forventet andet – især når vi ved hvor skarp Keanu Reeves er med skydevåben. Uh, jeg tror det bliver godt.

John Wick: Chapter 2 kommer i biograferne til februar. Nedenfor er den seneste plakat og et par stills fra filmen, der blev offentliggjort for nyligt.

Edit: Og fordi jeg skrev dette indlæg klokken halv tre om natten, tog det mig næsten en halv time inden det gik op for mig at Keanu Reeves sguda for fanden også var med i The MatrixNeo og Morpheus sammen på skærmen igen!

John Wick: Chapter 2 poster

John Wick: Chapter 2 bridge still John Wick: chapter 2 nightlife still

Der er ikke flere tekster