Der er gode nyheder til scifi-fans generelt og fans af The Expanse specifikt. Netflix har nemlig købt rettighederne til at distribuere serien internationalt. Og det er en god ting.

I USA bliver serien vist på kanalen Syfy, og der fortsætter den. Uden for USA begynder Netflix at promovere den som en Netflix Original, ganske som de gjorde med Better Call Saul. Det betyder forhåbentlig at afsnit fra sæson to får premiere på Netflix herhjemme i takt med at de bliver vist på amerikansk tv (sådan var det med Better Call Saul). Og hele første sæson lander på Netflix den 3. november.

Jeg har tidligere skrevet om The Expanse med store roser, og kaldt den for den bedste scifi-serie på tv for tiden. Det gælder stadig. Lige dele krimithriller og konspirationsspænding i et univers, der holder sig tæt op ad fysikkens love. Så hvis man bruger hele livet på en asteroide eller mindre planet, får man svage knogler og muskler – og det gør pænt ondt, hvis man så kommer til Jorden.

Anden sæson af The Expanse får premiere til næste år. Og første skulle som sagt gerne ramme den danske Netflix om nogle få uger.

Kilde: Deadline

Der er ikke flere tekster