Syvende sæson af Game of Thrones har endelig fået en premieredato. Den debuterer på HBO i USA den 16. juli – og lander formodentlig på HBO Nordic dagen efter.

Afsløringen kom via et halvfjollet PR-stunt på Facebook, hvor flammekastere smeltede en stor isblok i en live videosending. Inde i isblokken var selvfølgelig en metaldims med premieredatoen på, og jo flere folk, der skrev “dracarys” eller “fire” i kommentarene, jo hurtigere smeltede den. De er smarte (og/eller satans yngel), de der socialmedie- og PR-folk.

I modsætning til tidligere sæsoner af Game of Thrones kommer der kun til at være syv afsnit i sæson 7. Det kan man selvfølgelig ærgre sig over, men det er ikke fordi produktionen bliver skaleret ned. Tværtimod. Der er snarere tale om samme (eller større!) mængde krudt i endnu højere koncentration.

Der er ikke flere tekster