Denne film er lige havnet på min radar. Noget så eftertrykkeligt. Atomic Blonde har Charlize Theron i hovedrollen som røvsparkende spion. John Goodman er med på rollelisten, og tilsammen er de to ting nok til, at jeg gerne vil se den.

Men dyrk lige den trailer en gang. Theron sparker ikke bare røv, hun sparker røv! De 30 sekunders slåskamp i starten af traileren er som taget ud af John Wick. Et tilsyneladende blæret one-take, troværdige tæsk og fremragende stuntarbejde, og ingen hurtige klip til at dække over skuespillere, der ikke kan slås. For det er tydeligvis ikke nødvendigt.

Og det er ikke tilfældigt, at traileren vækker minder om John WickAtomic Blonde er nemlig instrueret af David Leitch. Han var den ene af to instruktører på første John Wick-film. Jeg har spurgt mig selv, hvorfor han ikke var med på John Wick: Chapter 2, og nu har vi tilsyneladende fået svaret.

Jeg er solgt. Fed action, glimt i øjet, en rolleliste der udover Theron og Goodman også tæller James McAvoy, og en John Wick-instruktør bag rattet. What’s not to like?

Atomic Blonde får premiere til sommer.

 

 

Der er ikke flere tekster