I weekenden landede den første trailer for Edgar Wrights kommende film, Baby Driver. Wright er instruktøren bag Shaun of the DeadHot Fuzz og The World’s End, og med de film på CV’et fortjener alt, hvad han laver, opmærksomhed.

Wright mestrer visuel komik som få andre. Nu til dags består de fleste Hollywood-komedier groft sagt blot af folk, der snakker. Men ikke Wrights film. Han klemmer humor ud af næsten hvert eneste klip, sceneovergang og billedopbygning. Vil du se en mester i aktion, skal du bare se en film som Hot Fuzz (der i øvrigt er tilgængelig på HBO Nordic). Wright skulle oprindeligt have instrueret Ant-Man, og selvom han endte med at springe fra, fandt mange af hans ideer vej til den færdige film. Blandt andet slåskampene på modeljernbanen og i attachémappen.

Og nu er der altså nyt på vej fra Wrights hånd. Baby Driver ligner en mere letsindig og knap så dyster udgave af Nicolas Winding Refns Drive. En dygtig getaway-driver, nogle lede gangstere og en pige, der bliver fanget i det hele. Det er ikke nogen original ide. Men det kan vi nok roligt regne med, at eksekveringen bliver.

Baby Driver har allerede haft premiere på filmfestivaller, og responsen har været ovenud positiv. Den lander i almindelige biografer i løbet af august.

Der er ikke flere tekster