Vi har ventet læææænge på Thor: Ragnarok, og personligt har jeg lappet alle detaljer i mig, efterhånden som de slap ud. Nu er den første trailer her endelig. Og jeg min reaktion, da Hulk dukkede op på skærmen, var omtrent den samme som Thors.

Der er flere grunde til at glæde sig til Thor. Den største af dem er instruktøren, Taika Waititi. Han har blandt andet instrueret Flight of the Concords og den geniale What We Do in the Shadows. Hvis man vil se hvor meget sjov, han kan få ud af figuren, skal man bare kigge på denne video. Den stammer fra bonusmaterialet til Captain America: Civil War, men det er Waititi, der har instrueret.

Tidligere har det været fremme, at Thor: Ragnarok er en road movie, og så er Hulk som sagt med – endda i en rolle, der virker delvist inspireret af den fremragende Planet Hulk (find den på Marvel Unlimited eller noget). Det er alt sammen ting jeg kan lide.

Tjek traileren ovenfor. Thor: Ragnarok har premiere den 2. november.

Der er ikke flere tekster